Litt om oss

Vestfold Vertskap & Catering leverer tjenester til bryllup og arrangementer. Vi ønsker å skape unike rammer for våre gjesters arrangementer og sørge for kvalitet i alle ledd.

Vår grunnverdi er å representere lokale råvarer og samarbeidsaktører. Vi mener at vertskapets viktigste rolle er å tilby hjertevarme og romslighet, derfor skal vi være rause aktører i serveringsmarkedet og hele tiden tilby våre kunder det lille ekstra.

Vi tilrettelegger for at dere kan være gjester i eget selskap og virkelig nyte deres arrangement.

Om innehaver Lillan Kurth

Lillan Kurth er innehaver og driver av Vestfold Vertskap & Catering. Hun er utdannet kokk, prosjektleder og yrkesfaglærer for restaurant og matfag. Lillan har lang fartstid i restaurantbransjen og mange års erfaring med brylluper og arrangementer. Hun brenner for lokale og økologiske råvarer og for å fremme matkulturen i disktriktet vårt.

I kjøkkenhagen sin i Tveidalen dyrker hun mange av råvarene som vi benytter i våre menyer. Året rundt elsker hun å være i naturen og sanke spennende villvekster som syltes og fermenteres.

Mat skal serveres med kjærlighet, mener Lillan, «fra jord til bord, fra hjertet mitt og til gjestene.»