Bryllupsplanlegging

Lillan er innehaver av Vestfold Vertskap & Catering og tilbyr bryllupsplanlegging basert på mange års erfaring med å arrangere bryllup. Les mer om Lillan her. Planleggingen av et bryllup tar mye tid og involverer mange leverandører og ressurser. Ved å velge bryllupsplanegger til den store dagen, frigjør dere tid og får mulighet til å kose dere i prosessen uten mye jobb og stress. Vi samarbeider med og kan anbefale deg de beste leverandører for bryllupet, det aller meste du trenger har vi hos oss.

Vår store Bryllupsguide er et kjempenyttig planleggingverktøy og inneholder nyttige tips og råd fra forlovelse til vielse.

Bryllupsguiden inneholder blant annet ferdig utfylt budsjettsmal, gjestelistemal, kjøreplan, sjekklister med tidslinje, mal for taleliste, kreativ inspirasjon, oversikt over innkjøp og mye mer.

Vi mener vi har laget den ultimate bryllupsguiden for en stressfri og morsom planleggingsfase.

Priser:

Bryllupsplanlegging pakke 1:

Inkluderer vår Bryllupsguide og 3 møter med bryllupsplanlegger via zoom eller telefon, maks 1 t. pr. møte. Tilsendt sammendrag fra hvert møte.

4000,-

Bryllupsplanlegging pakke 2:

Inkluderer vår Bryllupsguide og 3 planleggingsmøter i forkant av bryllupet, enten i lokalet, zoom eller telefon, slik det passer best for dere. maks 1 t. pr. møte.

Vi utarbeider kjøreplan for dagen for dere, har dialog med og en egen guide til toastmasteren. Vi bidrar til å sy sammen dagen, avtaler og koordinerer med deres leverandører, sjekker tilgjengelighet og ellers det dere måtte ønske bistand til i planleggingsfasen.

Vi møter dere i lokalet dagen før bryllupet, går gjennom kjøreplan og bistår i alle de siste detaljene. Vi er tilgjengelige for å bidra til dekorering, klargjøring, prøvevielse, etc, opp til 8 timer dagen før. Underveis i planleggingsprosessen er vi tilgjengelige for alle deres spørsmål per mail.

8000,-

Heldagskoordinering på bryllupsdagen:

Inkluderer bryllupsplanleggingspakke 2 samt at vi er tilstede og koordinerer kjøreplan, program, servitører og leverandører på selve bryllupsdagen. Fra 1,5 før vielsen til måltidet er slutt.

15.000,-

 

Gode grunner til å velge en bryllupsplanlegger

Frigir tid og tar bort stress

Et bryllup er en stor hendelse i livet, både for brudeparet og for venner og familie. Det er en anledning som rommer mye følelser og forventninger samtidig som det er en stor jobb å arrangere en full dag med bevertning av mange mennesker på en gang. Ved å booke bryllupsplanlegger hos oss frigjør dere tid og fjerner stress slik at dere kan fokusere på å gi plass til å nyte anledningen. Med bryllupsplanleggeren med på laget kan dere senke skuldrene, vi holder oversikten og bidrar til en god prosess for dere. Dere sparer mye tid på å få det aller meste på en plass og at vi kan bidra til å videreformidle dyktige og kvalitetssikrede leverandører på de tjenester dere måtte trenge.

Bidrar til å skape drøm til virkelighet

Mange brudepar har ikke arrangert bryllup før, men har drømmer og idéer som det kan være fint å få profesjonell hjelp til å iverksette. Vi bruker tid på å bli kjent med dere som par og bidrar til å sette sammen en rød tråd for bryllupet basert på deres unike personlighet og behov. Vi har arrangert mange bryllup i ulike lokaler for veldig forskjellige brudepar opp gjennom årene, våre erfaringer er tilgjengelige for dere.

Gjør bryllupsplanleggingen til en kreativ og koselig fase

Ved å overlate planleggingen til oss kan dere fokusere på de kreative detaljene som gjør bryllupet til deres eget. Vi ønsker at våre brudepar skal nyte fasen frem mot bryllupet og vite at de er ivaretatt. Å arrangere et bryllup kan være en stor oppgave og for de fleste skjer ting i livet underveis. Derfor kan det være betryggende å vite at man har med seg profesjonell hjelp og at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.