Lokaler

Soldathjemmet

Soldathjemmet i Stavern ligger vakkert til ved stranden i Skråvika. Den flotte og historiske eiendommen har usjenerte, beplantede og velstelte uteområder med to store terrasser og en herskapelig trapp som leder ned til havet. Her er det flere vakre omgivelser for utendørs vielse og fotografering med Minnehallen, Fredriksvern Verft, svaberg og sjø et steinkast unna. Soldathjemmet består av 3 nyrenoverte fløyer. Midt-fløyen har et lyst og romslig selskapslokale med stor scene, lysekroner og bar. Her er det plass til maks 120 spisegjester. Lokalet har også en koselig peisestue til ca. 50 personer som leies ut sammen med midt-fløyen til brylluper eller som kan leies separat. Peisestuen er ideell for mindre arrangementer som dåp, konfirmasjon, mindre brylluper eller som kurslokale. Soldathjemmet har også 8 rom i Vestfløyen med 20 sengeplasser og 6 rom i Østfløyen med 15 sengeplasser som kan leies til overnatting. Soldathjemmet er perfekt for et destinasjonsbryllup til Stavern. Utleie til bryllup i sesong fra ca. 15.juni til ca. 15.juli. Ta kontakt med oss for mer informasjon om bryllupsfeiring på Soldathjemmet.

Morellgården

Vakre Morellgården ligger landlig til midt i hjertet av Brunlanes og består av tre sjarmerende gjestehus hvor tradisjonelle detaljer og særpreg møter luksus. Smia, Fjøset og Bryggerhuset har totalt 14 soveplasser, hver sin private uteplass, bad og kjøkken. Fantastiskeomgivelser å innlosjere gjester som kommer langveis fra til de store feiringene.

Romantiske Smia med badstue og romersk bad er et magisk sted å tilbringe første natt som nygifte. Her kan dere nyte bobler under lysekrona i badekaret og kose dere med morgenkaffen i solveggen til fuglekvitteret. Ved overnatting på Morellgården kan dere bestille en deilig frokostkurv fra oss med lokale fristelser levert på døren om morgenen.

Fjøset ligger til midt på gårdstunet og vender ut mot en stor og frodig hage. Lokalet er romslig, har en stor, åpen peis, er lekkert og innbydende innredet, ideelt for mindre selskap opp til 15 personer. Fjøset har lerret og prosjektor og passer godt for kurs og bedriftsgrupper. I den nydelige hagen er det perfekt å arrangere bryllup eller sommerfest i telt. Den er usjenert og omringet av frukttrær og blomster, det er også anlagt en stor bålplass. Vestfold Vertskap & Catering og Morellgården tilbyr totalpakker med alt du trenger til din feiring på gården. Sammen jobber vi for å fremme vår lokalkultur, nærområdet og de flotte råvarene Brunlanes har å by på.

Ta kontakt for mer informasjon om selskap og bryllup på Morellgården.

Steinbrakka

I samarbeid med Stavern og Larvik Event kan vi tilby historiske og unike lokaler til deres arrangement. Fredriksvern Verft er en maritim kulturarena med en helt egen atmosfære rett ved havet i den vakre kunstnerbyen Stavern. Et fantastisk sted å feire livets store begivenheter!

Vi anbefaler elegante Steinbrakka, rustikke Låven og majestetiske Kommandantboligen.

Låven

Kommandantboligen