Lokaler

I samarbeid med Stavern og Larvik Event kan vi tilby historiske og unike lokaler til deres bryllup eller arrangement. Fredriksvern Verft er en maritim kulturarena med en unik historisk atmosfære rett ved havet i den lille, vakre kunstnerbyen Stavern. Et fantastisk sted å feire livets store begivenheter!

Vi anbefaler majestetiske Kommandantboligen, rustikke Låven og elegante Steinbrakka til bryllup. Thor Heyerdahl’s barndomshjem i Larvik er et vakkert sted å arrangere mindre sammenkomster som konfirmasjon eller dåp.

Steinbrakka

Låven

Kommandantboligen

Morellgården

Vakre Morellgården ligger landlig til midt i hjertet av Brunlanes og består av tre sjarmerende gjestehus hvor tradisjonelle detaljer og særpreg møter luksus. Smia, Fjøset og Bryggerhuset har totalt 14 soveplasser, hver sin private uteplass, bad og kjøkken. Fantastiskeomgivelser å innlosjere gjester som kommer langveis fra til de store feiringene.

Romantiske Smia med badstue og romersk bad er et magisk sted å tilbringe første natt som nygifte. Her kan dere nyte bobler under lysekrona i badekaret og kose dere med morgenkaffen i solveggen til fuglekvitteret. Ved overnatting på Morellgården kan dere bestille en deilig frokostkurv fra oss med lokale fristelser levert på døren om morgenen.

Fjøset ligger til midt på gårdstunet og vender ut mot en stor og frodig hage. Lokalet er romslig, har en stor, åpen peis, er lekkert og innbydende innredet, ideelt for mindre selskap opp til 15 personer. Fjøset har lerret og prosjektor og passer godt for kurs og bedriftsgrupper. I den nydelige hagen er det perfekt å arrangere bryllup eller sommerfest i telt. Den er usjenert og omringet av frukttrær og blomster, det er også anlagt en stor bålplass. Vestfold Vertskap & Catering og Morellgården tilbyr totalpakker med alt du trenger til din feiring på gården. Sammen jobber vi for å fremme vår lokalkultur, nærområdet og de flotte råvarene Brunlanes har å by på.

Ta kontakt for mer informasjon om selskap og bryllup på Morellgården.