Lyd & Lys

Lyd

Vårt anlegg er perfekt til enkle musikalske innslag og til mindre arrangementer og lokaler, som bryllup og fest. Anlegget kan benyttes av DJ, musikanter, eller kan tilkobles valgfri enhet.
Anlegget består av to stk. 12 tommer aktive høyttalere med klasse D forsterker som gir overlegen lyd med klarhet, detalj og et knallgodt lydbilde opp til 100 pers.

Leie pr. døgn, inkludert opp og nedrigging, Allen & Heath ti-spors mikser, aux kabel og overgang til iphone for avspilling fra egen enhet: 6000,-

Trådløs mygg og mygg på bøyle m/ sender: 700,- pr.
Vokalmikrofon med stativ til musikalske innslag: 700,- pr stk

Liten, trådløs høytaler med avspillingsenhet og ferdig spilleliste med bakgrunnsmusikk: 800,-

Vi samarbeider med Art of Sound og kan levere det aller meste av lydutstyr, musikkutstyr, scenerigg og tekniske effekter.

Vi kan tilrettelegge for deres egen underholdning, med komp og forhåndsøving om dere ønsker å stille med egne artister. Ta kontakt med oss med din forespørsel.

Lydtekniker, innstilling av lyd og lydprøve med egne artister, maks tre låter: 6000,-

Partylys

Våre partylys gir et allsidig og interessant lysshow med en rekke farger og innstillinger som rammer inn dansegulvet. Styres enkelt fra trådløs fjernkontroll.
Partylys på mast med masse kule effekter, trådløs fjernkontroll og strobe light, inkludert opp og nedrigging: 1800,-

Scene

Scenemoduler med valgfri høyde, ferdig rigget til band eller DJ.

Fra 550,- pr. kvm.

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

Lyssetting

For en virkelig ekstra piff på ditt arrangement anbefaler vi lyssetting av lokalene. Gir en helt egen stemning. Pakken består av åtte stk. små lyskasser som belyser nedenfra og opp i deres valgte fargetema. Bidrar til det lille ekstra og skaper en helhet. Lyskassene har også discolys og kan benyttes på dansegulv etter å ha lyssatt buffet eller lokalet til bespisning. Vi arrangerer lyssettingen etter deres ønsker.

Lyssetting av lokalene: 1800,-