Mingling

Mingling betyr direkte oversatt å «bevege seg rundt og småsnakke med folk ved selskapelig samvær». Mange brudepar velger å legge inn denne stunden mellom seremonien og middagen. En fin anledning for brudeparet å bli fotografert mens gjestene får tid til å bli kjent og vekke appetitten med litt smått og godt til glasset før man skal til bords. Vi tilrettelegger for en mingling akkurat slik dere ønsker. Under minglingen er det plass til aktiviteter, underholdningsinnslag eller guidet tur på Verftet.

Send oss gjerne din forespørsel.

Vertskap til mingling

Inkludert i vårt vertskap til mingling er et lekkert buffetbord med duk og dekor i tråd med resten av deres tema for bryllupet. Vi har kjølere til drikkevarer, servietter, engangs kopper og glass, lekre serveringsfat og det som trengs av serveringsutstyr.

Vi beregner 1 servitør ca. pr. 40 gjest. Vertskap fra oss klargjør, tar imot gjestene, skjenker og serverer aperitiff og sørger for servering og påfyll underveis. All oppvask og opprydding er inkludert.

Vertskapet sørger for at gjestene er ivaretatt og at alle glass er fylt opp før brudeparet ankommer.

Vertskap fra oss kommer 1 time før minglingen starter og blir til 1 time etter den er over.

Vertskap til mingling inkludert buffetbord med duker, servietter og dekor, kjølere og serveringsutstyr, oppvask og opprydding – 500,- pr. time

Minglemat

Vi har satt sammen menyer med fristende og appetittvekkende retter som lett kan nytes mens man mingler. Blant annet tilbyr vi forfriskende festpunsj, frodig fruktfat, kanapèer og wraps.

Vi anbefaler vårt fantastiske snadderbord som bugner av snadderier for øye og gane, et unikt tilskudd til minglingen.

Les mer om våre menyer her.

Underholdning

Flere av våre artister tilbyr underholdning spesielt tilpasset minglingen. Ukulele Rebels er et fargerikt innslag til uteområdet, Kristine Krüger tilbyr nydelig, selvkomponert stemningsmusikk på bratsj. Strykekvartetten Strings4You setter gjerne vakre toner til omgivelsene og inkluderer musikk til minglingen ved booking til vielse.

Les mer om våre underholdningstilbud her.