Mingling

Mingling betyr direkte oversatt å «bevege seg rundt og småsnakke med folk ved selskapelig samvær». Mange brudepar velger å legge inn denne stunden mellom seremonien og middagen. En fin anledning for brudeparet å bli fotografert mens gjestene får tid til å bli kjent og vekke appetitten med litt smått og godt til glasset før man skal til bords. Vi tilrettelegger for en mingling akkurat slik dere ønsker.

Send oss gjerne din forespørsel.

Vertskap til mingling

Inkludert i vårt vertskap til mingling er et lekkert buffetbord med duk og dekor i tråd med resten av deres tema for bryllupet. Vi har kjølere til drikkevarer og det som trengs av serveringsutstyr.

Vi beregner 1 servitør ca. pr. 40 gjest. Vertskap fra oss klargjør, tar imot gjestene, skjenker og serverer aperitiff og sørger for servering og påfyll underveis. All oppvask og opprydding er inkludert.

Vertskapet sørger for at gjestene er ivaretatt og at alle glass er fylt opp før brudeparet ankommer og at dere blir servert deres egen skål ved ankomst i ekstra lekre champagneglass.

Vertskap til mingling inkludert buffetbord med duk, dekor, til buffetbordet, kjølere til drikkevarer, serveringsutstyr, all oppvask, rigging, opprydding, fjerning av avfall og tomgods.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud for deres minglestund.

Minglemat

Vi har satt sammen menyer med fristende og appetittvekkende retter som lett kan nytes mens man mingler. Blant annet tilbyr vi forfriskende festpunsj, frodig fruktfat, sjokoladejordbær, kanapèer og wraps.

Les mer om våre selskapsmenyer her.

Snadderbeger

"Charcutierie cups" er en trend fra statene som vi har latt oss inspirere av, hos oss heter dette "Snadderbeger" og er et supert, lite måltid til minglingen. Lett å bære med seg og snackse på når man ikke skal sitte til bords. Snadderbegeret er fylt med oster, kjeks, grissini, spekepølser, frukt, grønnsaker og små spyd med masse digg.

99,- pr. pers - minimumbestilling 30 beger

Vi kan tilpasse våre Snadderbeger til gluten, laktose og vegansk kost. 

Snadderbord

Nok en trend fra over havet som vi har blitt inspirert av, der kalles det "Grazing Table" og er virkelig direkte oversatt et "velsignet bord" proppfult av salte og søte snadderier. Vi dekorer bordet i tråd med stilen for deres selskap og kan tilpasse til glutenfri, laktosefri og vegansk kost, og selvfølgelig etter deres ønsker og preferanser. Et blikkfang og et fristende innslag på enhver samling. Vi leverer bordet ferdig satt opp til avtalt tid for servering og henter utstyret igjen inkludert i prisen innenfor Larvik, Stavern og Brunlanes.

Ta kontakt med oss for et utforpliktende pristilbud på Snadderbord.

Underholdning

Flere av våre artister tilbyr underholdning spesielt tilpasset minglingen. Ukulele Rebels er et fargerikt innslag til uteområdet, Kristine Krüger tilbyr nydelig, selvkomponert stemningsmusikk på bratsj. Strykekvartetten Strings4You setter gjerne vakre toner til omgivelsene og inkluderer musikk til minglingen ved booking til vielse.

Les mer om våre underholdningstilbud her.