Underholdning

Kristine Krüger

Kristine Krüger  er en anerkjent artist og komponist fra Stavern. I 2018 kom hun til semifinalen i Norske Talenter med glitrende lovord fra dommerne. Hun har bred sceneerfaring og har spilt for små og store publikum i Norge og i utlandet, i tillegg har hun spilt konsert på Telenor Arena som ble direktesendt på NRK. Hun har spilt fiolin i prestisjefylte Norsk Ungdoms Symfoniorkester og har opptrådd for kjendiser og kongelige. En svært talentfull musiker som spiller fiolin, bratsj, piano og synger. Hun studerer nå ved musikkakademiet i Krakow.

Kristine skaper en vakker og høytidelig ramme rundt deres bryllup eller arrangement med nydelige musikalske innslag på bratsj og vokal. For Kristine er det viktig å berøre med musikken og hun legger hele sitt hjerte i hver eneste opptreden. Hun har et repertoar med både klassiske og moderne låter og kan øve inn deres selvvalgte låt.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

Susanne Iselin Youngblom

Susanne Iselin Youngblom er en svært talentfull DJ, vokalist og pianist. Hun har et spennende og dansbart repertoar som består av EDM, Funky House, Pop og Club. Hun har spilt for fulle dansegulv på utesteder rundt omkring i landet, og opptrådd som vokalist i mange vielser og på små og store scener.

Susanne Iselin tilbyr en glitrende og energisk DJ pakke til ditt bryllup eller arrangement. Inkludert i settet fremfører hun gjerne bryllupssangen live på vokal og piano. Hun legger til sin fantastiske stemme på partyhits som blant annet «Euphoria» og «I Wanna Dance With Somebody». Et unikt og minneverdig innslag på festen og en DJ som virkelig vet hvordan å lage partystemning.

Susanne Iselin kan også bookes til vielse, hun stiller med lydanlegg som kan benyttes av vigsler eller andre innslag under vielsen og har med lydtekniker som kan styre lyden for dere fra innmarsj til utmarsj. Hun har et repertoar med romantiske låter man kan velge fra, eller kan øve inn brudeparets selvvalgte låt på forespørsel. Til vielsen inkluderer hun vakker stemningsmusikk på piano mens gjestene ankommer seremonien.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

Jesse Heckman & Deejay Funky Jens

Jesse Heckman er et fyrverkeri av en saksofonist, med ham på festen blir det en helt unik partystemning!
Profesjonell og erfaren musiker som garantert løfter energinivået på festen din og får gjestene til å juble og danse. Han spiller med trådløs mikrofon og engasjerer gjestene både ved bordene og på dansegulvet.

Deejay Funky Jens er en erfaren og profesjonell DJ som har spilt fra Kautokeino til Kragerø siden 1998. Jens har opptrådd ved nattklubber, barer, eventer, bursdager og brylluper.

Jesse og Jens leverer sammen en partypakke med trøkk. De har et variert, spennende og mangfoldig musikkrepertoar og inkluderer gjerne deres personlige låtvalg. Repertoaret passer for et bredt alderssegment, og inkluderer musikk fra 70, 80, 90 tallet, og frem til i dag. Proft lys og lydutstyr som virkelig gjør inntrykk.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

A-Lista Partyband

A-Lista Partyband består av fem dyktige og erfarne musikere som spiller kjent og dansbar musikk med høy allsangfaktor. Bandmedlemmene har studert sammen på Norges Musikkhøyskole og underholdt på små og store scener sammen i seks år. A-Lista legger lista der den skal være og leverer et show i særklasse med masse energi og de mest dansbare hits'a gjennom tidene.

Deres rikholdige repertoar kan tilpasses til anledningen og treffer både unge og eldre festdeltagere med låter fra Toto og Marvin Gaye til Bruno Mars og Gabrielle. De øver gjerne inn deres egne ønskelåter. A-Lista kan også utvide sin besetning og tilby storband med blåseinstrumenter og korister for å virkelig blåse taket av festen.

Ta kontakt med oss for priser og kapasitet.

DJ Hansen

DJ Hansen er et kjent navn for det lokale publikum som mannen bak Cafè Hansen på 90-tallet. Han har jobbet som DJ i Norge i over 35 år. Han er kjent for å «lese dansegulvet» og sørger for at gjestene får svingt på dansefoten. Hans repertoar består av låter for et bredt alderssegment med hovedvekt av dansbare klassikere fra 70 og til det aller siste på listene.

DJ Hansen har jobbet med oss i mange år til publikums store glede. Han spiller gjerne ditt repertoar, og tar imot din spilleliste. Han stiller med førsteklasses lys og lyd-rigg og garantert partystemning.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.

Strings4You

Strings4You er en strykekvartett med profesjonelle musikere fra Vestfold Symfoniorkester som tilbyr en høytidelig og ekstraordinær stemning til de store anledningene. Bendik, Tone, Elin og Krzysztof har lang erfaring fra ulike orkestre og ensembler og har spilt sammen ved mange arrangementer, bryllup og vielser.

Strings4You har et stort repertoar med klassiske og nye låter til bryllup, de kan også spille brudeparets selvvalgte låter. Strings4You tilbyr også minikonsert til deres arrangement, en opplevelse gjestene sent vil glemme.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet. 

Ukulele Rebels

Ukulele Rebels består av medlemmer fra Vestfold Ukuleleklubb. De stiller med 5-6 ukulelespillere, bass, trommer og vokal. De har et repertoar med alt fra rock og blues til viser og danseband. De spiller gjerne opp til allsang og kan ha med seg sangteksthefter til gjestene.
For ukulelegjengen er det viktig å representere den lokale sjela, og å være en del av Vestfolds blomstrende kulturliv.

Gledesspredende og fargerik underholdning som setter en unik stemning, perfekt innslag til til mingling under aperitiffen eller for å markere at festen er i gang!

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.