Bryllup

Gratulerer med forlovelsen!

En bryllupsdag er en av livets aller største dager. Vi har jobbet med brylluper i over 15 år, og har stor respekt for alle følelser, drømmer og behov som denne spesielle anledningen medbringer. Vårt fokus er på å bidra til en sømløs og velorganisert ramme for våre brudepar, slik at dere kan være gjester i eget bryllup og bare kunne nyte dagen.

Bryllupsdagen skal være minneverdig og bekymringsløs, dere skal bli feiret og oppvartet etter alle kunstens regler. Basert på vår erfaring har vi satt sammen tilbud og tjenester så dere kan få alt det dere trenger hos oss.

Ta en titt på hva vi kan til tilby deres bryllupsdag:

Bryllupsplanlegging

Det er mange detaljer som utgjør et bryllup og mye som skal organiseres. Vi har lang erfaring med bryllupsplanlegging og vil gjerne tilby vår kunnskap slik at dere kan ha ro og kose dere med planleggingsfasen. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene og gjør alt for at hvert sekund av den store dagen skal være magisk. Ved å velge bryllupsplanlegger fra oss kan dere senke skuldrene, vi tar oss av all organisering for å virkeliggjøre deres drømmer.

Les mer om bryllupsplanlegging her.

Vielse

Vielsen er bryllupsdagens første og for mange, viktigste del. Vi mener at seremonien skal være unik, minneverdig og personlig. Vi kan tilby underholdningspakker til seremonien og vielseskoordinator, blant annet.

Les mer om våre tilbud for vielser her.

Mingling

Etter vielsen og før gjestene går til bords, ønsker mange brudepar seg en «mingling». Vi tilbyr egne menyer med fristende småretter, personell, dekor og underholdning tilpasset minglestunden.

Les mer om våre tilbud for minglingen her.

Vertskap

Vi tilbyr vertskapspakke med alt av rengjøring og opprydding inkludert. Det er viktig for oss at dere blir ivaretatt av et erfarent personell som setter service høyt. Når dere velger vertskap fra oss er vi ansvarlige for å utarbeide kjøreplan og å sørge for at alle deres behov for dagen er ivaretatt.

Les mer om vertskap fra oss her.

Menyer

Måltidet skal sette selve prikken over i’en på en bryllupsdag. Vi tilbyr menyer med selvdyrkede, selvsankede og fortrinnsvis lokale råvarer. Et valg å ta for bryllupsdagen er om man ønsker buffetservering eller en tallerkenservert meny. Vi tilbyr begge deler. Våre kokker brenner for faget, råvarene og for å tilby kjærlighet på tallerkenen.

Les mer om våre menyer her.

Underholdning

Vi har samlet et stjernelag av artister som leverer underholdning til både vielser og til party. Ved booking av artister fra oss er lys, lyd, frakt og rigging inkludert. Vi tar oss av all organisering, dere trenger bare å velge artister. Alle våre artister kan øve inn deres egen låt for anledningen. Vi har også alt av lys og lyd dere trenger, og kan bidra til å tilrettelegge for deres egne artister.

Les mer om våre underholdningstilbud her.

Les mer om lys og lyd her.

Kaker

Vi er stolte av å presentere vår samarbeidspartner på kaker til brylluper og spesielle anledninger, Cake o'Clock. De lager helt unike og slående vakre kaker som er en opplevelse både visuelt og på smak. En kake fra Cake o'Clock vil garantert vekke oppsikt på kakebordet! De tilbyr skreddersydde kaker og gjør fantasi til virkelighet med farger, tema og design tilpasset deres bryllup eller arrangement. De har mange spennende og deilige signatursmaker å velge mellom.

Cake o'Clock drives av kakekunstneren Venus Pongpai som har en romantisk signaturstil med sukkerblomster, vintage piping teknikk, abstrakte teksturer og intrikate detaljer som spesialitet. De tilbyr også personlige og ekstraordinære kaker til bursdag, konfirmasjon og fest. Deres lekre porsjonskaker inngår i våre Kake & Candybord.

Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.