Vielse

Ordet "vielse" betyr  å vie noe sammen og å markere en hellig handling. Det å avlegge hverandre ekteskapsløftene er en stor begivenhet som betyr mye for alle involverte, også for oss! Seremonien skal gjenspeile dere som par, ingen vielser er like. Vi kan bidra med alt dere trenger til anledningen. Vår jobb er å skape romantiske og ekstraordinære rammer rundt deres store øyeblikk.

Vielseskoordninator

Ved vielse utenfor kirke og rådhus kan en vielseskoordinator bidra til å sørge for den sømløse gjennomføringen av denne høytidelige og viktige seremonien slik at dere kan fokusere på dere selv.

Dette får du ved booking av vielseskoordinator fra oss:

Planleggingsmøte pr. telefon, opp til 1 time

Utarbeidet kjøreplan for vielsen tilsendt dere innen 1 uke før den store dagen.

1 time møte på lokasjon før bryllupsdagen for en gjennomgang og en øvelse på vielsen om dere ønsker det.

Vielseskoordinator tilstede fra 1 time før vielsen på bryllupsdagen, under hele vielsen, opp til 1 time etter vielsen.

Vielseskoordinatoren bidrar med det dere måtte ha behov for i forbindelse med vielsen. For eksempel å ta imot vigsler, musikere, anvise gjestene til sitteplasser, sette ut stoler, deler ut program, ta i mot gaver, dekorere, klargjøre, rydde og bidra til organisering av eventuell lyd og teknisk utstyr. Vielseskoordniatoren er ansvarlig for å holde flyt og plan i henhold til programmet og sørge for at alt er klart til deres ankomst. Vi bistår til at alle vet hvor de skal og når ting skal skje.

Vielseskoordinator: 6000,-

Pris er for lokasjon innenfor Larvik, Stavern, Brunlanes. For andre lokasjoner, ta kontakt med oss for tilbud.

 

Underholdning til vielsen

Vi tilbyr dyktige og profesjonelle artister som leverer underholdningspakker til vielsesseremoni. Blant annet er vi stolte av å samarbeide med dyktige Kristine Kruger som spiller bratsj og synger, hun har lang erfaring med brylluper og skaper musikalsk magi. Profesjonelle musikere i strykekvartetten Strings4You spiller vanligvis i Vestfold Symfoniorkester, nå kan du booke dem til ditt bryllup. Maria Merethe Trøen og Anders Klunderud er musikere med lang erfaring og publikumstekke som gjerne lager stemningen i deres seremoni. Alle våre samarbeidsartister tilbyr innøving av deres egen låt som betyr noe spesielt for dere i tillegg til repertoar med utvalgte låter for anledningen.

Les mer om underholdning til vielsen her.

I mange familier og vennekretser finnes det folk som er dyktige til å spille eller synge selv, vi kan tilrettelegge for forhåndsøving, lydprøve, lydstyring under vielsen og alt av utstyr dere måtte trenge til deres egne artister.

Les mer om våre tilbud på lydtjenester her.

 

 

Vielsesområder

I samarbeid med Stavern og Larvik Event tilbyr vi fantastiske områder for deres vielse på Fredriksvern Verft. Unikt for området er Tordenskiolds soldater, å følges av dem fra minglingen til selskapslokalet er en opplevelse gjestene sent vil glemme.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.