Vielse

Vielser

Ordet "vielse" betyr  å vie noe sammen og å markere en hellig handling. Det å avlegge hverandre ekteskapsløftene er en stor begivenhet som betyr mye for alle involverte, også for oss! Seremonien skal gjenspeile dere som par, ingen vielser er like. Vi kan bidra med alt dere trenger til anledningen. Vår jobb er å skape romantiske og ekstraordinære rammer rundt deres store øyeblikk.

Vielseskoordninator

En vielseskoordinator er ansvarlig for å koordinere gjennomføringen av vielsen. Vi utarbeider kjøreplan for vielsen for dere. Vielseskoordinatoren er der første mann på plass, er tilstede under hele vielsen, er sistemann som drar og bidrar med alt dere måtte ha behov for. Vi tar imot vigsler, musikere, anviser gjestene til sitteplassene, setter ut og tørker av stoler, deler ut program, bidrar til å holde flyt og plan i henhold til programmet og sørger for at alt er klart. Vi tar imot brudeparet og bistår til at alle vet hvor de skal og når ting skal skje. Vi kan dekorere, servere musserende, sette sammen stoler, rydde, fjerne søppel, tomgods og sette deres blomster og dekor på anvist sted etterpå.

Vi organiserer innkjøring på området og har kontakt med fotograf, vigsler, forlovere og alle involverte så dere bare kan ankomme seremonien med ro og fokus kun på dere selv.

4500,-

Underholdning til vielsen

Vi tilbyr dyktige og profesjonelle artister som leverer underholdningspakker til vielsesseremoni. Blant annet er vi stolte av å samarbeide med dyktige Kristine Kruger som spiller bratsj og synger, hun har lang erfaring med brylluper og skaper musikalsk magi. Profesjonelle musikere i strykekvartetten Strings4You spiller vanligvis i Vestfold Symfoniorkester, nå kan du booke dem til ditt bryllup. Maria Merethe Trøen og Anders Klunderud er musikere med lang erfaring og publikumstekke som gjerne lager stemningen i deres seremoni. Alle våre samarbeidsartister tilbyr innøving av deres egen låt som betyr noe spesielt for dere i tillegg til repertoar med utvalgte låter for anledningen.

Les mer om underholdning til vielsen her.

I mange familier og vennekretser finnes det folk som er dyktige til å spille eller synge selv, vi kan tilrettelegge for forhåndsøving, lydprøve, lydstyring under vielsen og alt av utstyr dere måtte trenge til deres egne artister.

Les mer om våre tilbud på lydtjenester her.

 

 

Vielsesområder

I samarbeid med Stavern og Larvik Event tilbyr vi fantastiske områder for deres vielse på Fredriksvern Verft. Unikt for området er Tordenskiolds soldater, å følges av dem fra minglingen til selskapslokalet er en opplevelse gjestene sent vil glemme.

Ta kontakt med oss for priser og tilgjengelighet.