Selskap

Vi leverer tjenester til alle type selskaper, store som små.

Hos oss får du servicen, maten og underholdningen som setter gullrammen på ditt arrangement.

Vertskapspakke

Vertskap fra oss tilbys som en total vertskapspakke med hovmester, servitører og barpersonell som tar seg av alt under arrangementet. Servering, oppvask, vask, opprydding, låsing, brannvern og fjerning av søppel er inkludert slik at dere kan være gjester i eget selskap.

Vi utarbeider kjøreplan for dere og i vårt vertskap inngår alltid en erfaren hovmester som har ansvar for gjennomføringen av deres kjøreplan. Vi møter dere for en gjennomgang  i lokalet dagen før arrangementet. Hvis dere skal ha toastmaster, sender vi en kjekk guide og er tilgjengelig for å bidra til taleliste og sømløs gjennomføring av måltidet.

Vi er ansvarlige for brannvern, låsing, vask og tilbakestilling av lokaler i henhold til lokalleien. Dere trenger bare å hente deres eiendeler i etterkant av arrangementet etter avtale, resten fikser vi.

Ved booking av vertskapspakke fra oss mottar du en guide til beregning av innkjøp av drikkevarer og forslag til barmeny. Dere leverer deres drikkevarer til oss i forkant av arrangementet, vi sørger for kjøling og temperering, fjerning av pant og tomgods inkludert. Baren betjenes av erfarent barpersonell som sørger for god stemning, profesjonalitet og service. Alt av barutstyr og skilt til barmeny er inkludert.

Alle våre ansatte har gjennomført opplæring i ansvarlig vertskap. Kjøkkenpersonell er inkludert i alle våre menyer. Vi sørger for servering ved bord og i bar i henhold til deres ønsker. Alt av serveringsutstyr er inkludert i vertskapspakke fra oss.

Ta kontakt med oss for din forespørsel.

Menyer

Vi har menyer tilpasset ulike arrangementer. Kjøkkenpersonell er inkludert ved alle våre menyer. Vi leverer lokale råvarer, mye selvdyrket og selvsanket, og kokker med hjerte for faget. Vi tilbyr blant annet paellaaften, perfekt for sommerfesten og uteservering.

Les mer om våre menyer her.

Kake & Candybord

Vi lager en lekker Kake og Candybar til desserten i tråd med deres dekortema og farger for bryllupet eller etter sesong. Doughnuts på stativ, godterier og snadderier i lekre skåler og fat, konfekt, macroner, godterier og snacks, kronet med de lekreste porsjonskaker fra vår samarbeidspartner på kaker, Cake'o Clock. Dere kan velge mellom flere fristende smaker. Et dekorelement og et samlingspunkt i selskapet.

Vi tilrettelegger for allergier, dietter og smakspreferanser. Vi kan lage en klassisk Kake & Candybar i krystall, glass, hvitt, sølv eller gull. Rustikk bar med naturmaterialer, romantisk med roser og pasteller, eller rocka bar i duse toner - bare fantasien setter grenser.

Ta kontakt med oss for pristilbud til ditt konsept.

Underholdning

Hos oss får du artistene som virkelig vet hvordan å lage en stemning som løfter taket. Blant annet A-Lista partyband som består av fem dyktige musikere som har satt sammen et repertoar og en partypakke med lys og lyd som får alle ut på dansegulvet. DJ Funky Jens og saksofonist Jesse Hackman tilbyr et helt unikt dansbart konsept med Jesse på trådløs saksofon som spiller og danser sammen med gjestene. Alle våre underholdningstilbud er inkludert lyd, lys, frakt og rigg, du trenger bare velge, vi gjør resten!

Les mer om våre underholdningstilbud her.

Lys & Lyd

Vi har alt du trenger for å gi festen et eget løft med partylys til dansegulvet og lyssetting av lokalene gir en unik touch til enhver anledning. Vi har lydanlegg med mikser og kabler for tilkobling til din egen enhet. Opp og nedrigging er inkludert i våre priser. Vi har også egen lydtekniker som kan tilrettelegge for sceneoppsett om dere har egne artister som ønsker å gjøre stas på dagen.

Les mer om våre tilbud på lys & lyd her.

Vi kan party

Party på Låven med Jesse Hackman