Catering

Vestfold Vertskap & Catering tilbyr spesialbuffeter og selskapsmenyer til enhver anledning. Våre retter er basert på lokale råvarer, vi samarbeider med lokale bønder og småskalaprodusenter for å tilby våre gjester det aller beste distriktet har å by på. Virgenes Andelsgård, Slakter AbrahamsenGeorg Marius Larsen, Verken Eller Både Og, Bålsrudbua og Waale gård er noen av våre dyktige leverandører.

Vi brenner for lokale produsenter og bedrifter, og er stolte videreformidlere ovenfor våre gjester. I vår egen kjøkkenhage i Tveidalen dyrker vi blant annet et stort utvalg av økologiske, spiselige blomster, urter og grønnsaker. Mange av råvarene i våre menyer er sanket i hemmelige matparadis rundt om i distriktet. Hos oss får du retter med råvarer fra jord til bord, servert med kjærlighet og matglede. Kjøkkenpersonell er inkludert i alle våre menyer og kjøkkensjefen presenterer gjerne måltidet for dere.

Spesialbuffeter

Våre buffeter er en fest for både øye og gane. Perfekt for anledninger hvor mange skal spise og for å slippe jobben det er med å kartlegge allergier hos gjestene. Spesialbuffeter inneholder noe for enhver smak og består alltid av veganske, gluten og laktosefrie alternative og er tilpasset ulike anledninger. Alle allergener er merket på buffeten.

Vi tilbyr også buffetdekor i tråd med ditt tema eller sesong, og lager bugnende, spennende bord som gir gjestene mulighet for å smake på mye forskjellig. Vi vårt mål er at alle skal si wow når de ser buffeten, og nam, nam, nam når de smaker. En buffet gir større fleksibilitet i henhold til taler og program under måltidet, og bidrar til liv og aktivitet i selskapet. Vi har buffeter som passer perfekt i bryllupet, til konfirmasjonen, jubileet og til firmafesten.

Les mer om våre spesialbuffeter her.

Selskapsmenyer

I våre selskapsmenyer har vi satt sammen kvalitetsprodukter fra våre lokale leverandører til smaksrike, fargerike og innbydende retter. Et tallerkenservert måltid understreker høytidelighet og luksus. Vi kan tilpasse våre retter til alle matvareallergier og dietthensyn. Kontakt oss gjerne for priser og tilgjengelighet for prøvesmaking. Vi har også nattmat, menyer til minglingen og vår fristende Kake & Candybar til bryllupet.

Les mer om våre selskapsmenyer her.

Inspirasjon fra vårt utvalg